BOEK NU
 
BOOK NOW

Alles wat je moet weten over Amsterdan en meer

Wij houden je graag op de hoogte over de meest recente evenementen, verborgen juweeltjes, en alle coole evenementen gedurende jouw verblijf. Soms vinden we het fijn om wat dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. In de blog selectie hieronder vindt je een selectie van artikelen uit de laatste 3 jaar waarbij alles wat met Amsterdam te maken heeft aan bod komt van het trippen op paddo’s tot de do’s en don’ts wanneer je de Wallen bezoekt.

Een interview met vastgoedhandelaar Marcel van Hooijdonk over het succes van Amsterdam Teleport Hotel en het omarmen van de volmaakte imperfectie van Amsterdam als sleutel tot succes.

Wil je iets anders doen in Amsterdam? Ella is de stad gaan verkennen en kwam met een lijst van 5 super coole dingen om te doen in Amsterdam die je vast nog nooit eerder hebt gedaan.

Prachtige bloemen, grasveldjes, vijvers, grote fonteinen, parken - ontdek de mooiste groene plekken van Amsterdam.

Tijdens de zomermaanden bieden deze stranden met hun festivals, feesten, activiteiten, drankjes en eten een net iets meer vakantie-achtige sfeer tijdens de stadsvakantie!

Als de zon schijnt springt de gemiddelde Nederlander direct op de fiets om naar een van de vele parken te gaan of een drankje te gaan drinken op een van de vele terrassen van Amsterdam.

Lees alles over de tweede editie van het Teleport Art Event. Maak kennis met de artiesten, hun geweldige werk en wat je kunt verwachten op deze epische dag!

Wat te doen in Amsterdam bij slecht weer. Gelukkig zijn er genoeg toffe plekken om te bezoeken en tegelijkertijd droog te blijven!

Check deze exclusieve sneak preview van de vijfde editie van het Amsterdam Light Festival, de kunstenaars en de unieke kunstwerken die zij hebben gemaakt die de stad tijdens de donkere wintermaanden verlichten.

De druk om een goed kerstcadeau te vinden is groot. Hier is een lijst met super originele Amsterdamse cadeaus die een glimlach op ieders gezicht zullen toveren.

Lees alles over het eerste Teleport Art Event. Op deze dag nodigden we enkele van de beste graffiti artiesten uit en begonnen we onze kamers te schilderen. Een van de beste beslissingen die we ooit hebben genomen.

Verlaat alle toeristische hotspots van Amsterdam en ontdek een aantal echte verborgen juweeltjes in en rond de stad!

Kom alles te weten over de line-up van graffiti artiesten die deelnamen aan de eerste editie van het Teleport Art Event.

De donkere dagen markeren het koudere seizoen, maar ze gaan ook gepaard met lekkere traditionele Nederlandse winter gerechten. Wij nemen je mee door het beste wat de lokale keuken te bieden heeft.

Laten we eerlijk zijn, je komt niet alleen naar Amsterdam om de prachtige grachten te bezoeken. De stad zit vol met smart shops en de verleiding van een geestverruimende trip is groot. Voordat je begint, zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent!

Lees alles over de verloren glorie van de legendarische Wijdesteeg en zijn street art in het centrum van Amsterdam.

Het Amsterdam Dance event is een 5-daags elektronisch muziekfestival en -congres dat de stad overneemt en 385 zalen bezet met meer dan 2.200 internationale artiesten en van Amsterdam een clubbing mekka maakt.

Ontdek de beste street art van Amsterdam. Deze blog gaat over de meest opwindende street art hotspots van Amsterdam. Ontdek ze nu!

Teleport Hotel is net 1 geworden en dat moest gevierd worden. Met het hele team gingen we uit voor een Red Light District tour en om daarna nog wat heerlijke sushi te eten. Benieuwd hoe de dag verliep? Bekijk het hele artikel.

De Amsterdamse keuken zal je verrassen met een grote variatie aan smaken en ingrediënten. Check onze line up van de beste food tours in Amsterdam.

Amsterdam ziet er vanaf het water heel anders en nog mooier uit. Wat is een betere manier om dit te ervaren onder het genot van heerlijk hapje en drankje?

Lees alles over een van de populairste toeristische attracties van Amsterdam. Een bezoek aan de Wallen komt met een aantal do's en dont's. Als je niet wilt dat je camera wordt afgpakt door een van de dames, bekijk dan het volledige artikel!

Heb je ooit door de stad gewandeld zonder te weten welk restaurant je moet bezoeken voor lunch of diner? Niets is zo frustrerend als rondkijken met een lege maag en maar geen beslissing te kunnen nemen.

Fietsen is verre van de enige optie om Amsterdam te verkennen. We hebben wat onderzoek gedaan en 4 super coole fietsalternatieven voor jou op een rijtje gezet.

Je ziet ze overal in de stad. De XXX is het symbool van Amsterdam, maar wat is het verhaal achter hen?

Op een warme zomerdag is er niets lekkerder dan een goed ijsje. De stad zit vol met ijssalons, maar wat is nou de beste?

Het echte strand is niet eens zo ver weg (30 minuten met de trein) maar Amsterdam heeft een aantal super relaxte stadsstranden om wat verfrissing te vinden op een warme zomerdag!

Amsterdam zit vol met gratis evenementen en activiteiten. Wat zijn uw mogelijkheden in de zomer? We hebben een top 5 gemaakt van dingen die we denken dat je deze maand moet doen!

Bekijk de line-up van de beste festivals in Amsterdam deze zomer.

Hoera Teleport viert zijn eerste verjaardag!! Lees alles over onze eerste gast, het geweldige team dat het allemaal mogelijk heeft gemaakt en wat er allemaal te wachten staat het komende jaar!

Geen enkele Teleport ervaring is hetzelfde zonder de gratis street art tour van Alltournative. Elke dag om 11.00 uur halen onze gidsen je op voor een toffe fietstocht door de stad. Kom alles te weten over straatkunst, coffeeshops en meer!

Wat te doen in Amsterdam als je op zoek bent naar iets anders, cool en ongewoon tegelijk? We hebben een lijstje gemaakt van ervaringen waarvan we denken dat we er vrij zeker van zijn dat je die nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Om er zeker van te zijn dat we jou de beste tips geven, zijn we op zoek gegaan naar de beste koffie, gebak, bier bars en kaas in de stad! Een heel vervelend klusje, maar iemand moet het doen toch?

Amsterdam heeft meer fietsen dan inwoners. Wil je weten waarom we zoveel waarde hechten aan onze tweewielige vrienden,lees dan snel verder!

Amsterdam heeft honderden coffeeshops, dus hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt? Als je niet veel te veel wilt betalen voor een waardeloze joint, klik dan snel op lees verder.

De Jordaan is een van de spannendste wijken van Amsterdam. Een rijk muzikaal verleden, prachtige historische huizen, binnenplaatsen, interessante winkels en leuke eetgelegenheden!

Koningsnacht en Koningsdag zijn gekkenhuis. De hele stad zal veranderen in één groot oranje feest. Als je niet wilt verdwalen en wilt weten wat de beste plekken zijn om naartoe te gaan, lees dan snel in het artikel hieronder.

Als je jezelf afvraagt waarom 700.000 mensen allemaal gekke oranje outfits dragen, kinderen die proberen om u hun oude speelgoed te verkopen en de stad verandert in één groot feest op 27 april, kijk dan eens op deze blog over Koningsdag.

Als je op zoek bent naar een beetje meer dan de gebruikelijke Amsterdamse ervaring, kijk dan eens naar de spannende dagtochten die we voor je hebben uitgestippeld.

Pannenkoeken zijn enkele van de dingen die je moet proberen als je Nederland bezoekt. Deze lokale delicatesse is iets waar we echt trots op zijn. We zijn op zoek gegaan naar de beste plekken in Amsterdam waar we ze kunnen krijgen!

Een beetje zon en een helderblauwe lucht en de gemiddelde Nederlander denkt dat het al zomer is. Geen wonder waarom de meeste terrassen altijd volgepakt zijn!

Amsterdam is makkelijker en goedkoper te bereiken dan je denkt! Wilt je weten hoe? Check dan snel het volgende artikel!

Amsterdam is full of exciting clubs, parties and events. No matter what day of the week you want to go out there is always something to do!

Als mensen aan Nederland denken, is een van de eerste dingen die bij hen opkomt, kaas. Lees in onderstaand artikel alles over de verschillende soorten kaas die we graag eten en waar ze het beste kunt kopen.

De grootste tulpenvelden ter wereld wachten nog steeds op een kleurenpracht in Nederland, net als de beroemde bloementuinen van de spectaculaire Keukenhof. Lees snel verder en ontdek wat deze plek zo bijzonder maakt!

Amsterdam is een oude stad vol verborgen juweeltjes. Als je het meeste uit uw Amsterdamse tijd wilt halen en de ware schoonheid van de stad wilt ervaren, kijk dan eens welke geheimen Amsterdam nog meer in petto voor je heeft.

De Amsterdamse craft beer scene bloeit als nooit tevoren en er zijn zoveel coole plekken en brouwerijen om een aantal van die heerlijke bieren te proeven dat we besloten om de allerbeste voor je te selecteren!

De romantiek van Valentijnsdag wordt versterkt door de charmante smalle straatjes van Amsterdam, de pittoreske bruggetjes, de kleine cafeetjes en de unieke liefdesfeer.

Den Haag is een van de best bewaarde geheimen van Nederland. Een stad vol koninklijke geschiedenis, de thuishaven van het Nederlandse parlement, enkele prachtige winkelstraten en zeer dicht bij de zee. Het mooiste is dat we daar ook een hotel hebben!

Tulpen en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe is het allemaal begonnen en waarom zijn de bloemen uit het Ottomaanse Rijk het symbool van Nederland geworden? Lees snel verder voor een stukje Tulpen geschiedenis.

Het sneeuwt niet zo vaak in Amsterdam, maar als de vakantieperiode dichterbij komt is de stad vol kleur, warmte, kerstsfeer en winterse activiteiten. Ontdek waar je heen moet en wat je moet doen tijdens de koude en donkere decemberdagen.

Een overzicht van alle aankomende dance-evenementen, muziekfestivals en andere coole optredens, dus neem snel een kijkje en begin met het plannen van je reis naar Amsterdam!

Ooit begonnen als een klassiek onderdeel op de menu van een fastfood restaurant, maar inmiddels drastisch geëvolueerd in een oneindige hoeveelheid variaties. Amsterdam heeft ze allemaal.

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend magisch evenement dat eind november begint en duurt tot half januari. Tijdens de koude, donkere wintermaanden verlicht dit festival de stad met prachtige verlichte stukken als kunst,

Sinterklaas is het belangrijkste feest voor kinderen (en volwassenen) dat we in Nederland hebben. Leer alles over dit bijzondere evenement, alle tradities, liedjes en traktaties die daarbij horen.

This post is also available in: Engels