BOEK NU
 
BOOK NOW

welkom
thuis

Amsterdam Teleport Hotel is het gezelligste hotel van Amsterdam. Wij combineren het beste van een hotel en een hostel. Je hebt een heerlijk bed in je eigen privé studio of slaapzaal. De sfeer is super relaxed, je kunt chillen op het strandje voor de deur, hebben een wekelijkse barbeque, gratis fietstour en wordt je ingecheckt op een manier zoals je die nog nergens anders hebt gezien. Ook het heerlijke ontbijt van ons partner restaurant Watts Hub op een steenworp afstand van het hotel mag je niet missen!

Ons huis is jouw thuis!

KAMERS

We hebben 12 verschillende kamertypes bij het Amsterdam Teleport Hotel. Het maakt niet uit of je alleen komt, met een groep vrienden of met je hele familie, we hebben altijd een kamer die bij je past. Als je iets compleet nieuws wilt ervaren, check dan zeker even onze Cinema Room en Formula 1 Studio. We durven te wedden dat je nog nooit zoiets gezien hebt.

DORMS

Overnachten in een dorm room is niet alleen super voordelig, het is ook nog eens super gezellig. Geniet van de relaxte informele sfeer, maak nieuwe vrienden, chill op het privé stadsstrand aan de voorkant van het hotel, ga mee op een van onze gratis fietstochten of schuif aan bij de wekelijkse barbecue tijdens je verblijf!

FAMILIE

Wie checkt je straks in, ruimt je kamer op of heeft die geweldige deal gemaakt die zojuist online hebt geboekt? Maak kennis met de hele Teleport-familie, ontdek waar ze vandaan komen, wat hun favoriete eten is en welke unieke positie ze hebben in ons team!

STREET ART

De afgelopen drie jaar hebben we enkele van de beste en meest getalenteerde graffiti artists uitgenodigd om onze kamers te painten. Omdat het grootste deel van deze geweldige kunst verborgen zit in onze kamers hebben we besloten om een online galerie te openen. Ontdek wie je kamer geschilderd heeft en bekijk alle andere prachtige muurschilderingen die we in het hotel hebben.

FIETSTOER

Geen enkel verblijf in Amsterdam mag voorbijgaan zonder tenminste een keer op een fiets gezeten te hebben. Nog leuker is om samen met een groep hotelgasten het beste van Amsterdam te ontdekken tijdens een van onze dagelijkse gratis fietstochten. Onze gids van Alltournative Amsterdam neemt je mee op een twee uur durende reis van het hotel, door het centrum van de stad en uiteindelijk met de veerboot naar een van de meest opwindende hotspots van Amsterdam: De NDSM-werf.

VRIENDEN

Ben je een getalenteerd fotograaf, kunstenaar, muzikant, blogger of heb je een Instagram-account dat zich onderscheidt van de miljoenen andere influencers in de wereld, dan willen we graag met met je samenwerken! Ontdek wie je voor is gegaan en een plekje verdiend heeft in onze hall of fame!

This post is also available in: Engels