BOEK NU
 
BOOK NOW

welkom
thuis

Amsterdam Teleport Hotel is het gezelligste hotel van Amsterdam. Wij combineren het beste van een hotel en een hostel om jouw overnachting tot een onvergetelijke ervaring te maken. Je hebt een heerlijk bed in je eigen privé studio. De sfeer is super relaxed dankzij ons leuke personeel, kun je chillen op het strandje voor de deur en hebben wij een check-in zoals je die nog nergens anders hebt gezien. Ook hebben we een geweldig a-la-carte ontbijt met live cooking en wordt binnenkort het Teleport Café geopend!

Ons huis is jouw thuis!

KAMERS

We hebben 12 verschillende kamertypes bij het Amsterdam Teleport Hotel. Het maakt niet uit of je alleen komt, met een groep vrienden of met je hele familie, we hebben altijd een kamer die bij je past. Als je iets compleet nieuws wilt ervaren, check dan zeker even onze Cinema Room en Formula 1 Studio. We durven te wedden dat je nog nooit zoiets gezien hebt.

EVENEMENTEN

Laten we eerlijk zijn. Amsterdam is cool, maar er is nog zoveel meer te zien en te doen dan op de gemiddelde bucketlist van een tourist staat. Wij zorgen we ervoor dat je reis naar Amsterdam niet onopgemerkt voorbij gaat en je  altijd op de hoogte bent van de vetste  evenementen, feesten, festivals en bezienswaardigheden.

FAMILIE

Wie checkt je straks in, ruimt je kamer op of heeft die geweldige deal gemaakt die zojuist online hebt geboekt? Maak kennis met de hele Teleport-familie, ontdek waar ze vandaan komen, wat hun favoriete eten is en welke unieke positie ze hebben in ons team!

STREET ART

De afgelopen drie jaar hebben we enkele van de beste en meest getalenteerde graffiti artists uitgenodigd om onze kamers te painten. Omdat het grootste deel van deze geweldige kunst verborgen zit in onze kamers hebben we besloten om een online galerie te openen. Ontdek wie je kamer geschilderd heeft en bekijk alle andere prachtige muurschilderingen die we in het hotel hebben.

COMMUNITY

Ben jij op zoek naar een supercomfortabele studio en wil je deel uitmaken van een van de meest creatieve en gezelligste hotels van Amsterdam? Sluit je dan aan bij de Teleport Community en geniet van het leven in een hotel. Het maakt niet uit of je een expat bent, een student of gewoonweg ons short-stay concept leuk vindt.  Wij hebben altijd een studio voor je. Maak nieuwe vrienden, doe mee,  schrijf je in voor coole opdrachten en verdien jezelf geweldige extraatjes tijdens je verblijf!

VRIENDEN

Ben je een getalenteerd fotograaf, kunstenaar, muzikant, blogger of heb je een Instagram-account dat zich onderscheidt van de miljoenen andere influencers in de wereld, dan willen we graag met met je samenwerken! Ontdek wie je voor is gegaan en een plekje verdiend heeft in onze hall of fame!

This post is also available in: Engels